Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar.....
JOU!
Als jij een enthousiaste collega wil worden binnen 't Kasteeltje en in het bezit bent van het juiste diploma. Er zijn diverse mogelijkheden, en wij zijn benieuwd naar jouw wensen! Alles begint dus met een goed gesprek, en daarvoor mag je gewoon even bellen met Marlies of Jennie! 073-6841160. Wij zijn het beste bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00u en 12.00u. Mailen mag natuurlijk ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je mag ons daarin ook vragen jou even terug te bellen, doen we graag!


Wat wij jou willen bieden...
Kindercentrum ’t Kasteeltje is actief op 2 basisscholen en 3 eigen locaties in Vught en Sint-Michielsgestel. We zijn een gezellige, actieve en betrokken opvang dichtbij huis, waar school, kinderen, ouders en groepsleiding elkaar goed kennen. En dat werkt! Veel kinderen maken inmiddels gebruik van onze opvang voor en na school en de allerkleinsten hebben hun vertrouwde plek op de kinderdagopvang en peuterarrangementen. Binnen  Kindercentrum 't Kasteeltje zijn mogelijkheden voor:

  • Kinderdagopvang (07.30 - 18.00)
  • Buiten schoolse Opvang (14.00 - 18.00)
  • Tussen Schoolse Opvang (11.30 - 13.00)

Wij bieden jou een afwisselende werkplek met een vast team van enthousiaste collega's. Veel van onze mensen werken al een langere tijd met plezier binnen 't Kasteeltje. Ons streven is dat jij je snel vertrouwd voelt, met vaste gezichten waar je terecht kunt met je vragen en wensen. Zorgen dat jij kunt doen waar je goed in bent, waar je genoeg structuur en regelmaat hebt om te weten waar je aan toe bent, maar we ook flexibel genoeg zijn om te kijken naar mogelijkheden en persoonlijke wensen. Wil je eens ervaren hoe het is om in een opvang te werken die groot genoeg is om tegemoed te komen aan jouw wensen, maar ook klein genoeg is dat je iedereen kent en je gehoord wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden op 't Kasteeltje, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Marlies, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 073-6841160.