Het is bij Kindercentrum ’t Kasteeltje mogelijk om uw kind door ons te laten brengen en halen bij een vereniging of (sport-)club onder de bso tijd. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Dit is echter wel op voorwaarde dat het mogelijk is, afhankelijk van de dag, tijd en beschikbaarheid van onze medewerkers. Als u hier gebruik van wilt maken moet u dit dus altijd vooraf overleggen.
Indien het mogelijk is dat wij deze service bieden worden met u verdere afspraken gemaakt over het vervoer (alleen brengen, of ook ophalen). Uitgangspunt is dat kinderen zich zelfstandig kunnen aan- en uitkleden, of zich vooraf omkleden op de bso.

De chauffeur brengt het kind in principe tot de ingang van de vereniging of sportclub en het kind gaat zelfstandig naar binnen, tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen.

Indien u gebruik wilt maken van onze haal- en brengservice voor deelname aan verenigingen of sportclubs, dient u per kind het formulier “Afspraken deelname externe verenigingen en sportclubs” in te vullen en te ondertekenen. Dit formulier kunt u downloaden op onze website www.t-kasteeltje.nl onder [formulieren] of vraag ernaar bij de groepsleiding.

Let u er wel op dat u wijzigingen tijdig aan ons doorgeeft? (Bijvoorbeeld wanneer u te horen krijgt dat een dag niet doorgaat). Tevens attenderen wij u er op dat het verstandig is om ook bij de vereniging / (sport-)club door te geven dat uw kind door ons gehaald / gebracht wordt. Zowel het aanvragen als doorgeven van wijzigingen gaat altijd via de Administratie BSO.
Dat kan telefonisch (073-6841160) of per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Kindercentrum ’t Kasteeltje is niet aansprakelijk te stellen voor leed / schade ontstaan door het niet (op tijd) kunnen uitvoeren van deze service door onvoorziene omstandigheden.