Over aanmelden en afmelden in vakanties bij de contractvormen:

  • In verband met het maken van de planning voor de locaties en beschikbare leidsters op de groepen, moet u minimaal 2 weken vóór dat de vakantie(-periode) begint uw wensen door geven. Dit geldt dus óók voor het doorgeven dat uw kind niet komt, het afmelden. Als u bij en 52- of 48 weken contract de dagen niet 2 weken vóór de vakantie afmeldt, worden deze vaste dagen ingepland en gefactureerd.

  • Bij een 52-weken contract, gaan wij er van uit dat uw kind op uw vaste dag(-en) komt.
    Komt uw kind niet op uw vaste dag? Dan kunt u dit tot 2 weken vóór de vakantie via de website laten weten door de optie [komt niet] aan te klikken. Deze dag blijft dan beschikbaar om op een ander moment later in het kalenderjaar in te zetten

  • Bij een 48-weken contract kunt u, in 1x voor het hele jaar of per keer, aan ons doorgeven in welke 4 weken uw kind niet komt. Als u dit doorgegeven heeft, is het bij ons bekend dat uw kind wel/niet verwacht wordt voor deze komende vakantie. Heeft u niets doorgeven? Dan kunt kunt u dit tot 2 weken vóór de vakantie via de website laten weten door de optie [komt niet] aan te klikken. Deze dag blijft dan beschikbaar om op een ander moment later in het kalenderjaar, in te zetten. Laat u niets weten? Dan wordt uw kind iedere vakantie op de vaste dagen ingepland en gefactureerd.

  • Bij een 40-weken of flexibel contract heeft u geen dagen in de vakantie in uw contract. Heeft u toch dagen nodig? Dan kan dit als extra dagen. Dit kunt u via de website aanvragen.

  • Alleen als u 1 werkdag van te voren aan kunt geven dat u geen gebruik gaat maken van een ingeplande dag, kunt u deze wisselen volgens de regeling zoals beschreven bij Incidenteel ruilen van contractdagen KDV of Incidenteel ruilen van dagdelen BSO

Ga naar het formulier KDV...
Heeft u vragen of wilt u de dagen liever per mail doorgeven, dan kan dat ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ga naar het formulier BSO... 
Heeft u vragen of wilt u de dagen liever per mail doorgeven, dan kan dat ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvragen van dagen in de vakantie tijdens de vakantie.

Wij vragen u vakantieopvang uiterlijk 2 weken voor de vakantie aan ons te laten weten. Natuurlijk kan het zijn dat u nog niet zeker weet welke dagen u in de vakantie nodig heeft. Wilt u in de vakantie nog dagen aanvragen? Neem dan contact op met de administratie, u krijgt dan zo snel mogelijk te horen of er plaats is op de groep. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 073-6841160). 

Opvang op schoolvrije dagen BSO

Omdat de BSO buiten de 12 vakantieweken ook te maken krijgt met studie- of andere schoolvrije dagen door het jaar heen is dit uitgebreid beschreven in Buitenschoolse opvang op vakantie-, adv- of andere schoolvrije dagen

In het kort:
Bij "andere schoolvrije dagen" moet u denken aan de vrije dagen buiten de 12 vakantieweken om. Bijvoorbeeld de studiedagen. Deze vallen binnen de 40 schoolweken waarop u voor de betreffende middag een contract hebt. Voor al deze dagen die anders dan anders zijn geldt:

  • Als de hele dag vrij is (bijvoorbeeld studiedag) gaan wij er van uit dat uw kind niet komt tenzij u deze dag aanvraagt (doorgeven via website of mail). Voor deze dag worden alleen de extra uren gerekend als u deze middag al als contractdag heeft. Als u géén contractdag op de studiedag heeft, wordt de dag als extra gerekend (ochtend / middag als 6 uur, of hele dag 10,5 uur)
  • Als er een bijzondere dag op school is (bijvoorbeeld feestdag of sportdag) en daardoor andere schooltijden heeft (eerder uit is), halen wij de kinderen met een vast contract of die aangemeld zijn op de tijd die school aangeeft op. Wij zijn op de hoogte van de dagen die in de schooljaarkalender vermeld zijn. De extra uren worden gefactureerd. 
  • Als u vaste contracturen die u door deze omstandigheden niet gebruikt later in wil zetten als ruil-uren moet u de afmelding 1 werkdag vóór de dag aan ons doorgeven. (Bij het afmelden van uw kind komen de uren automatisch bij de ruiluren te staan)

Locaties

Waar u ons kunt vinden...

Van onze groepsleidsters

Waar wij voor staan...

Leidster

Respectvol hoe we met elkaar omgaan

"Naast het geven van goede verzorging, opvoeding, spel- en ontwikkelingsmogelijkheden aan de kinderen, vinden wij het belangrijk dat volwassenen en kinderen, zowel onderling als met elkaar, respectvol omgaan..."

Kijken naar...het kind & de groep...

"Wij kijken naar de mogelijkheden van ieder kind en gaan sociaal emotionele relaties met de kinderen aan die zowel recht doen aan ieder individueel kind als aan de groep. Het voornaamste hierbij is dat de kinderen veiligheid en geborgenheid geboden wordt..."

Leidster

Leidster

Kijken naar...mogelijkheden & kwaliteiten...

"We kijken ook steeds naar de mogelijkheden en de kwaliteiten van de kinderen. Alle kinderen hebben kwaliteiten die door ons, volwassenen, maar ook door het samen zijn met andere kinderen worden herkend, ontwikkeld en bevestigd..."

Samen met anderen...leren van elkaar...

"De meerwaarde van kinderdagopvang is in onze ogen dan ook het samen zijn met anderen, het leren van en met elkaar, waarbij tevens het individuele kind gezien wordt..."

Leidster

Wat wij belangrijk vinden

4 Redenen om voor 't Kasteeltje te kiezen...

Wat ouders en kinderen aangeven dat ze dit erg kunnen waarderen

 

1Flexibel & Betrouwbaar

2Huiselijk & Gezellig

3Vaste gezichten op de groep

4Persoonlijk contact