Wij in 100 woorden...

In 1987 begon Jennie Tasseron in Halder wat nu Kindercentrum 't Kasteeltje is. Kinderopvang stond toen letterlijk in de kinderschoenen. Inmiddels zijn wij actief op 4 locaties in Vught en Sint-Michielsgestel. Een gezellige, actieve, flexibele en betrokken opvang dichtbij huis, waar school, kinderen, ouders en groepsleiding elkaar goed kennen. En dat werkt! Veel kinderen maken gebruik van onze opvang voor en na school en de allerkleinsten hebben hun vertrouwde plek op de kinderdagopvang en peuterarrangementen. We zijn er trots op dat sommige medewerkers al jarenlang in dienst zijn, maar ook nieuwe collega’s komen die vroeger zelf op ’t Kasteeltje zaten…

Wij hebben mogelijkheden voor:

  • Kinderdagopvang (07.30 - 18.00)
  • Buiten schoolse Opvang (14.00 - 18.00)
  • Tussen Schoolse Opvang (11.30 - 13.00)

Wat wij jou willen bieden...

Wij bieden jou een afwisselende werkplek met een vast team van enthousiaste collega's. Veel van onze mensen werken al een langere tijd met plezier binnen 't Kasteeltje. Ons streven is dat jij je snel vertrouwd voelt, met vaste gezichten waar je terecht kunt met je vragen en wensen. Zorgen dat jij kunt doen waar je goed in bent, waar je genoeg structuur en regelmaat hebt om te weten waar je aan toe bent, maar we ook flexibel genoeg zijn om te kijken naar mogelijkheden en persoonlijke wensen. Wil je eens ervaren hoe het is om in een opvang te werken die groot genoeg is om tegemoed te komen aan jouw wensen, maar ook klein genoeg is dat je iedereen kent en je gehoord wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wij zijn op zoek naar.....

JOU! Als jij een enthousiaste collega wil worden binnen 't Kasteeltje en in het bezit bent van het juiste diploma. Er zijn diverse mogelijkheden waarin je per direct mag beginnen, en wij zijn benieuwd naar jouw wensen! Alles begint dus met een goed gesprek, en daarvoor mag je gewoon even bellen met Marlies of Jennie! 073-6841160. Wij zijn het beste bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00u en 12.00u. Mailen mag natuurlijk ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je mag ons daarin ook vragen jou even terug te bellen, doen we graag!

Voor nu en in de toekomst...

Er is steeds meer vraag naar goede en flexibele kinderopvang waar ouders en kinderen op kunnen vertrouwen. We willen nu en in de toekomst graag de flexibiliteit, kwaliteit en opvang blijven bieden zoals ouders en kinderen van ons gewend zijn. Wij zijn dus altijd geïnteresseerd in de mensen die graag in de kinderopvang werken. Ben je zelf in het bezit van de juiste diploma’s, of ken je iemand die interesse heeft, laat het ons weten. Wij nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden verder te bekijken. 

  • Telefonisch: 073-6841160 [3]
  • Per E-mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Kindercentrum 't Kasteeltje | Kempenlandstraat 1 | 5262GK | Vught 

Met vriendelijke groet,

Marlies Welvaarts
Kindercentrum 't Kasteeltje