Ook in 2024 zijn wij u weer graag van dienst op een van onze locaties in Vught en Sint-Michielgestel. Wij hanteren verschillende uurtarieven: bij een vast contract Kinderdagopvang (0-4 jaar) voor 52 weken is dat €10,25. Bij een vast contract Buitenschoolse Opvang (4-12 jaar) voor 52 weken is dat €9,12 .

De tarieven voor de Kinderopvangtoeslag voor 2024 zijn voor de Kinderdagopvang (0-4 jaar) €10.25, voor de Buitenschoolse Opvang (4-12 jaar) € 9.12
Het uurtarief voor KDV & BSO 52 weken en KDV 48 weken contracten zijn door ons gelijkgesteld aan dit normtarief van de Belastingdienst. Voor de overige contractvormen komen de uurtarieven dichter bij het normtarief te liggen dan in 2023. De Belastingdienst gaat eind december 2023 de voorschotbetalingen al aanpassen naar de nieuwe normtarieven. 

Hiermee blijven wij ons best doen om betaalbare kinderopvang aan te bieden, zonder dat ingeleverd wordt op kwaliteit of flexibiliteit van de opvang. Op onze website staat de  Rekentool. U kunt daarmee met de nieuwe prijzen van 2024 een berekening maken wat de netto kosten zijn bij uw gekozen contractvorm (uw daadwerkelijke kosten). U kunt daar ook de andere contractvormen invullen en zo de beste keuze maken voor uw persoonlijke situatie.

Wij hebben op 24 november alle ouders per email uitgebreider geinformeerd over de nieuwe tarieven. Heeft u deze mail niet ontvangen kunt u een berichtje naar ons sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u nog vragen hebben over uw persoonlijke situatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.