t Kasteeltje biedt ook mogelijkheden als u op zoek bent naar een plaats waar uw creatieve of sportieve ideeën de ruimte krijgen. Locatie De Wilgenstraat in Sint-Michielsgestel biedt verschillende ruimtes op diverse niveaus. De vloeren die doormiddel van trappen met elkaar in verbinding staan vormen een speels geheel met de grote raampartijen op de noordkant. Door deze bijzondere daglichttoetreding ontstaat een lichte en inspirerende werkomgeving.

Voor en rondom het pand is voldoende parkeergelegenheid. De ruimtes zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor Maatschappelijke doeleinden, Kantoorruimte, Praktijkruimte / Behandelkamers waarbij te denken valt aan

  • logopedie, kindercoaching of fysiotherapie
  • Sport / Dans ruimte
  • Creatieve / Workshop ruimte

De begane grond is totaal 221m², verdeeld in een hoofdruimte van 155m² en 3 ruimtes van 22m². In deze ruimte bevindt zich ook een dieper gelegen deel van 66m² wat bereikbaar is via de hoofdruimte. De verdieping is totaal 168m², verdeeld in een hoofdruimte van 168m² en 3 ruimtes van 18m² Mocht u meer informatie willen of de locatie een keer bezoeken, kunt u contact opnemen met dhr. T. Tasseron 06-12637925

Locaties

Waar u ons kunt vinden...

Van onze groepsleidsters

Waar wij voor staan...

Leidster

Respectvol hoe we met elkaar omgaan

"Naast het geven van goede verzorging, opvoeding, spel- en ontwikkelingsmogelijkheden aan de kinderen, vinden wij het belangrijk dat volwassenen en kinderen, zowel onderling als met elkaar, respectvol omgaan..."

Kijken naar...het kind & de groep...

"Wij kijken naar de mogelijkheden van ieder kind en gaan sociaal emotionele relaties met de kinderen aan die zowel recht doen aan ieder individueel kind als aan de groep. Het voornaamste hierbij is dat de kinderen veiligheid en geborgenheid geboden wordt..."

Leidster

Leidster

Kijken naar...mogelijkheden & kwaliteiten...

"We kijken ook steeds naar de mogelijkheden en de kwaliteiten van de kinderen. Alle kinderen hebben kwaliteiten die door ons, volwassenen, maar ook door het samen zijn met andere kinderen worden herkend, ontwikkeld en bevestigd..."

Samen met anderen...leren van elkaar...

"De meerwaarde van kinderdagopvang is in onze ogen dan ook het samen zijn met anderen, het leren van en met elkaar, waarbij tevens het individuele kind gezien wordt..."

Leidster

Wat wij belangrijk vinden

4 Redenen om voor 't Kasteeltje te kiezen...

Wat ouders en kinderen aangeven dat ze dit erg kunnen waarderen

 

1Flexibel & Betrouwbaar

2Huiselijk & Gezellig

3Vaste gezichten op de groep

4Persoonlijk contact